Yritysmyynti

Hyvä yrittäjä, tule Varastomyymälän yritysasiakkaaksi ja hyödy erikoishinnoista ja edullisista rahdeista kaikkialle Suomeen! Jos toimipisteesi on Jyväskylän alueella, toimitamme yli 100 €:n tilaukset henkilökohtaisesti ovellesi veloituksetta. Kysäisemmepä samalla lisätarpeesikin!

Näin se toimii!

Rekisteröidy yritysasiakkaaksi alla olevalla lomakkeella, joko pelkästään verkkokauppaan tai myös myymälään. Laskutusasiakkaaksemme pääsee ainoastaan yritys, jonka y-tunnus on aktiivisessa toiminnassa ja joka on ollut toiminnassa samalla y-tunnuksella sekä rekisteröityneenä kauppa- tai yhdistysrekisteriin vähintään yhden (1) vuoden.

Myymälän laskustusasiakkaaksi rekisteröityville luodaan automaattisesti myös tunnukset verkkokauppaamme varten ja tarkastamme luottokelpoisuuden (Jyskän Varastomyymälä Oy:llä ei ole velvollisuutta hyväksyä hakemusta).

Laskutuksen verkkokaupassa hoitaa Avarda. Verkkokauppaa koskevat tarkemmat laskutusehdot löydät tilaus- ja toimitusehdot sivultamme. Verkkokaupassa voit myös maksaa pankkikortilla tai pankkitunnuksilla. Tarkastamme ja käsittelemme hakemukset mahdollisimman pian arkipäivisin. Saat paluuviestinä sähköpostiisi tunnukset.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Täyttämällä lomakkeeseen yrityksesi tiedot, hyväksyt sopimusehdot yhteystietojen käsittelyyn. Asiakkaiden tiedot on tallennettu Jyskän Varastomyymälä Oy:n asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen. Jyskän Varastomyymälä Oy:llä on lisäksi oikeus käsitellä ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia (kuten suoramarkkinointia) varten henkilötietolain (523/99) mukaisesti.