Vastuullista kauppaa

Kaupan tekemisen lisäksi myös hyvän tekeminen on meille tärkeää. Haluamme laittaa itsemme likoon hyvän puolesta niin lähellä kuin kauempanakin. Ja nyt otamme myös sinut mukaan auttamaan!

Tourujoki

Jyväskylän halkovaa, pitkään kaltoin kohdeltua Tourujokea ennallistetaan mahdollisimman luonnonmukaiseen tilaan, mahdollistaen mm. vaelluskalojen nousun ja lisääntymisen sekä nykyistä paremman virkistyskäytön. Varastomyymälä on mukana tukemassa kunnostusurakkaa.

Ukrainan lapset

Pitkään jatkunut sotatila Ukrainassa on koetellut ennen kaikkea lapsia. Autamme Ukrainan orpolapsia, ja viemme heille paikan päälle leluja ja oikeaan tarpeeseen tulevia tavaroita.

RePack

Kun ostat Varastomyymälästä, voit valita toimitustavaksi RePack-postituksen, jossa lähetyksesi pakataan kierrätysmateriaalista valmistettuun kestopakettiin. Palauttamalla pakkauksen kätevästi postitse, saat hyvän mielen lisäksi alennuskoodin valitsemaasi RePack-verkkokauppaan. Jokaisesta Varastomyymälässä tehdystä RePack-tilauksesta ohjataan osuus omiin hyväntekeväisyysprojekteihimme.