Vaihto- ja palautusoikeus

Varastomyymälä.fi tarjoaa asiakkailleen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Mikäli tuote ei ole viallinen, asiakas maksaa palautuksesta aiheutuneet kulut. Tuotteet voi palauttaa veloituksetta suoraan myymälään Jyskän Varastomyymälä Oy Vaajakoskentie 97 40420 Jyskä tai tuotteen ollessa viallinen veloituksetta Posti Oyj:n rahdilla Varastomyymälä.fi -verkkokauppaan. Palautus- ja vaihtotapauksissa tulee aina olla ensin yhteydessä myyjään, eli verkkokauppa@jvm.fi tai p. 044 4505574. Jyskän Varastomyymälä Oy vastaa palautuskustannuksista, mikäli tuote on viallinen ja kun palautus on tehty sen ohjeiden mukaisesti Postin asiakaspalautuspalvelun kautta. Kodinkoneita, televisiota tai muuta erikoiskuljetusta vaativaa palauttaessasi sinun tulee olla ennakkoon yhteydessä sähköpostilla (verkkokauppa@jvm.fi).

Tilaustuotteena myytävät renkaat ja vanteet palautetaan suoraan Vannetukun varastolle, ole aina yhteydessä näistä ennen palautusta. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuneet kulut ja hyvitämme tilauksen loppusummasta 90 %.

Ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta, jos hän on ottanut tuotteen käyttöön ja palauttaa sen.

Pyydämme sinua sällyttämään kaikki asiakaspalautukseen liittyvät dokumentit huolellisesti, kunnes olet saanut tiedon palautuksen vastaanottamisesta Jyskän Varastomyymälä Oy:ltä.

Palautusoikeuden rajoitukset määräytyvät kuluttajansuojalain 6. luvun 16 mukaisesti: Peleillä, elokuvilla, ohjelmistoilla tai muilla sinetöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta, kun tuotepakkaus on avattu. Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi painopeitot, epilaattorit, partakoneet, ihokarvatrimmerit ja nenä/korvakarvatrimmerit, hiustenhoitolaitteet ja kotiparturi, sähköhammasharjat ja suuhygienialaitteet, kuume-, verenpaine- ja verensokerimittarit sekä alkotesterit, nappikuulokkeet ja hands-free –laitteet sekä vaipat ja muut vastaavat lastenhoitotuotteet.

Räätälöidyillä tuotteilla, kuten määrämittaan leikatuilla tuotteilla, metritavaroilla ja esiasennetuilla tavaroilla ei ole palautus-, eikä vaihto-oikeutta.

Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti ja asiakas maksaa itse rahdin palautettaville tuotteille.