Varastomyymälä auttaa Ukrainan orpoja

Lahjoitamme jokaisesta ostamastasi lasten lelusta hyväntekeväisyyteen

Ukrainassa viime vuosina riehunut sota on vienyt kaunistelematta monelta lapsen oikeuden kunnolliseen elämään. Me Varastomyymälässä kannamme kortemme kekoon, sillä perheyrityksenä lasten auttaminen on meille tärkeintä.

Autamme Ukrainan orpolapsia, ja viemme heille paikan päälle leluja ja oikeaan tarpeeseen tulevia tavaroita. Toimitamme leluja, käyttötavaroita ja muuta tarpeellista Ukrainan Mariupolissa sijaitsevaan orpokoti Pilgrimiin. Laitos on isoin entisen Neuvostoliiton orpokoti katulapsille, joten apu menee varmasti oikeaan osoitteeseen.

Kun teet ostoksia Varastomyymälän verkkokaupassa tai kivijalkamyymälässä, osallistut samalla vaivattomasti hyvän tekemiseen. Tilitämme osan lasten lelujen myynnistä suoraan Ukrainan lasten hyväksi, joten kun ostat minkä vain lelun meiltä, teet samalla automaattisesti hyvää. Kätevää!

Ja mistä tiedät että apu menee varmasti perille?

Tähän on selvä vastaus – toimitamme sen Ukrainaan ihan omin käsin. Vuosina 2018 ja 2019 olemme tehneet jo kaksi avustusmatkaa Ukrainan Mariupoliin. Kunhan poikkeusolot hellittävät, starttaamme taas auton Jyväskylässä ja viemme avustuskuljetuksen suoraan paikan päälle. Kuvaamme ja videoimme myös koko matkan tänne nettiin, joten pysy kuulolla, sillä kohta taas tapahtuu!

Jouluiloa Ukrainaan -dokumenttielokuva

Pakettiautolla Jyskästä Ukrainaan. Elokuva syntyi kahden avustusmatkan aikana kuvatusta aineistosta ja sai elokuvateatteriensi-iltansa joulukuussa 2019. Se on kouriintuntuva kuvaus paitsi auttamisen halusta, myös karuista oloista ja arkipäivän todellisuudesta Ukrainan sotavyöhykkeellä.

Katso video