Teemu Pukki Baby Kirja

19,95 

(Sis. alv. 10%)

Mika Wickström – Arto Nyyssönen

Teemu Pukki Baby

Teemu Pukki Baby on kertomus enkelikutrisesta pojasta, josta kasvoi kaikkien ihailema puykinpartainen jalkapallosankari. Matka tähtiin oli pitkä ja oikukas. Se alkoi Kotkasta, jatkui kesken lukiovuosien Sevillaan ja mutkitteli pitkin Eurooppaa, ennen kuin oikea osoite löytyi kaikkien yllätykseksi Itä-Englannista.

Tarinaan tietenkin kuuluu, ettei ihmepojasta tarvinnut maksaa edes yhtä vaivaista puntaa, kun englantilaisseura Norwich pestasi hänet. Korkalaiselta juniorivalmentajalta kysyttiin kerran, mikä on tuon pojan salaisuus. Valmentaja vastasi: “Hänellä on syntymälahja.”

Tässä hauskasti kuvitetussa, tarinan muotoon kirjoitetussa teoksessa seurataan Suomen kirkkaimman jalkapallotähden vaiheita Kotkan Hovisaaresta Englannin Valioliigaan ja jalkapallon EM-kisoihin asti. Mika Wickström (s.1966) on palkittu lasten- ja nuortenkirjailija, joka on kirjoittanut myös udeita urheiluaiheisia tietokirjoja. Kuvittaja Arto Nyyssönen (s 1957) on sarjakuvataiteilija ja graafikko, jolla on kokemusta myös futisnuorten valmentamisesta. Teemu Pukki Baby on tarkoitettu lapsille, nuorille ja kaikille heille, joita kiinnostaa eräs pallopelien kuninkuuslajin kiehtovimmista tarinoista.

ISBN 978-952-270-441-2. 80 sivua. Toukokuu 2020.

Varastossa

Loppuunmyynnistä johtuen:

Tuotetunnus 9789522704412 Osasto

Jaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Teemu Pukki Baby Kirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Katsopa nämäkin

Varastomyymälästä ostettiin

Lyhtykynttilä sisä- ja ulkokäyttöön 10-pack (paloaika n. 18h)

2 päivää, 5 tuntia, 5 minuuttia sitten