Raid muurahais-ja torakka-aerosoli 300 ml

7,95 

(Sis. alv. 24%)

Aerosoli ryömivien hyönteisten torjuntaan.

Muurahais- ja torakka-aerosoli

Tehokas Raid muurahais- ja torakka-aerosoli sopii erityisen hyvin ryömiville hyönteisille, kuten muurahaisille. Sen torjuntavahvuudesta kertoo toimiva torakoiden torjunta; nuo äärimmäisen sitkeät hyönteiset vaativat tehokkaan ja pitkäkestoisen vastuksen. Monista torakkalajeista Suomessa yleisin on russakka, joka viihtyy lämpimissä ja kosteissa tiloissa. Torakka on epämieluisa vieras kodissa, joten torakoiden torjunta kannattaa hoitaa tehokkaasti.

Aerosolin teho säilyy käsitellyllä pinnalla pitkään; jopa 4 viikon ajan. Tuote tehoaa kosketuksesta. Muurahaisten ja torakoiden lisäksi tuote sopii hyvin niiden munien, sokeritoukkien ja jopa luteiden (mm. lutikoiden eli seinäluteiden) torjuntaan. Raid Muurahais- ja torakka-aerosolin tehoaineena toimii sypermetriini sekä imiprotriini, joista molemmat ovat synteettisiä torjunta-aineita.
Riittoisa pakkaus on valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Varastossa

Tuotetunnus 6414400022540 Osastot ,

Jaa

Kuvaus

Tehokas Raid Muurahais- ja torakka-aerosoli sopii erityisen hyvin ryömivien hyönteisten torjuntaan sisätiloissa. Aine tehoaa esimerkiksi muurahaisiin, torakoihin, hämähäkkeihin, sokeritoukkiin ja luteisiin. Tuote tehoaa kosketuksesta ja tuotteen teho säilyy käsitellyllä pinnalla jopa 4 viikon ajan. Raid Muurahais- ja torakka-aerosolin tehoaineena toimii sypermetriini sekä imiprotriini. Riittoisa 300 ml:n pakkaus on valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu-merkki. Pakkauskoko 300 ml.

Käyttö

Sumuta tasaisesti kohdehyönteisten kulkureitit, esiintymis- ja piiloutumispaikat (kuten kaapit, roskalaatikot, ikkunat, ovenpielet, raot ja halkeamat) n. 30 cm etäisyydeltä. Pitkäaikaisen suojan saavuttamiseksi käsittele myös seinän- ja ikkunanraot. Tuuleta käsitelty tila 15 minuutin päästä.

Lisätietoa aerosolien käytöstä muurahaisten ja torakoiden torjunnassa löydät sivulta Aerosolien käyttö sekä Hyönteismaailmasta.

Lisätiedot

Paino 300 g
Paino

300ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Raid muurahais-ja torakka-aerosoli 300 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Katsopa nämäkin

Varastomyymälästä ostettiin

X-Gamer Sakurafuri Energiajuoma

3 tuntia, 52 minuuttia sitten