Nordic Chic kalkkimaali 0,75L, Silver Pearl

26,50 

(Sis. alv. 24%)

Nordic Chic kalkkimaali 0,75L, Silver Pearl

Turvallinen ja helppokäyttöinen vaihtoehto, kauniin himmeä lopputulos

Tanskalaiset Nordic Chic -kalkkimaalit ovat täysin myrkyttömiä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto esimerkiksi sisustusesineiden ja huonekalujen maalaukseen. Maali antaa kivan himmeän ja karhean pinnan. Kalkkimaalilla maalaminen on erittäin helppoa, sillä maali on peittävää ja paksua eikä valu. Pohjamaalausta eikä pohjan hiontaa tarvita, jos alla oleva pinta on ehjä eikä hilseile. Kun maalatun pinnan viimeistelee Nordic Chic -kalustevahalla tai -kalustelakalla, sen kulutuksenkesto paranee.

Nordic Chic -kalustemaali on ekologinen ja myrkytön kalkkimaali. Maalaus on helppoa, koska pohjamaalausta ei tarvita ja maali on peittävää ja paksua. VOC-arvo on 0 g/l eli maalista ei haihdu liuottimia eikä maalin hajua synny. Nordic Chic -kalustemaalia voidaan käyttää sellaisenaan erilaisille pinnoille kuten huonekaluihin, koriste-esineisiin ja seiniin, joita ei tarvitse puhdistaa vedellä. Jos haluat pesua ja kulutusta kestävän pinnan, viimeistele pinta vahalla tai lakalla maalauksen jälkeen. Ei suositella kovassa käytössä oleviin pintoihin kuten ruokapöydän kansilevyyn tai lattiaan. Maali sopii mm. puun, lasin, metallin ja kivipintojen päälle. Kalkkimaali antaa kauniin liitumaisen mattapinnan. Se on erittäin peittävä, ja usein yksi käsittelykerta riittää. Nordic Chic -kalustemaali on saanut EU-ympäristömerkin, joka kertoo tuotteen ympäristöystävällisyydestä – tuotteen turvallisuutta ja laatua unohtamatta.

Työohjeet: Käsiteltävän pinnan on oltava puhdas ja kuiva. Poista vanha hilseillyt maali tai lakka. Maalaa yksi tai kaksi kerrosta siveltimellä tai telalla. Huomioi, että valmiissa sävyissä voi olla eräkohtaisia pieniä sävyeroja. Jos haluat kulutusta kestävän pinnan, viimeistele lopputulos käyttämällä Nordic Chic -vahaa tai soveltuvaa lakkaa. Tällöin himmeä pinta muuttuu kiiltävämmäksi ja helposti pyyhittäväksi. Valmissävyjä voi myös sekoittaa keskenään.

Kuivumisaika: 1–6 tuntia riippuen lämpötilasta ja maalikerroksen paksuudesta. Riittoisuus: 6–8m²/litra eli 4,5–6 m²/750 ml purkki.

Ohenne ja työvälineiden pesu: Voidaan ohentaa vedellä. Työvälineet puhdistetaan lämpimällä saippuavedellä.

Säilytys: Säilytä suljettuna viileässä paikassa. Tuote ei saa jäätyä. Pidä lasten ulottumattomissa.

Sisältää: Vesi, kalkki, marmorijauhe, etikkahapon esteri, selluloosa, titaanidioksidi, fosfaatti, natriumsuola, säilöntäaineet (MIT/BIT).

Varasto loppu

Loppuunmyynnistä johtuen:

Tuotetunnus 4029955899008 Osasto

Jaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nordic Chic kalkkimaali 0,75L, Silver Pearl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Katsopa nämäkin

Varastomyymälästä ostettiin

Get Out (4K UHD + Blu Ray)

23 tuntia, 38 minuuttia sitten