Smarthome Wi-Fi IP-Kamera ulkokäyttöön

52,95 

(Sis. alv. 24%)

Kodin automatisoinnista tuli juuri entistä helpompaa. Tämän helppokäyttöisen älykkään IP-ulkokameran voi yhdistää kätevästi olemassa olevaan Wi-Fi-verkkoon, jotta sillä voi valvoa kotisi ulkoalueita ja tallentaa äänen tai liikkeen.

Varastossa

Tuotetunnus 5412810306060 Osastot , Tagit ,

Jaa

Kuvaus

Full HD-tarkkuus
Se tallentaa selkeitä kuvia Full HD-tarkkuudella (1920 x 1080 pikseliä). Lisäksi kamera on yhtä tehokas yöllä: sen yökuvaustilan kantama on 15 metriä.

Vedenpitävä
Erittäin kestävällä ja vedenpitävällä kotelolla suojattu IP-kamera tallentaa videokuvaa jopa 128 Gt:n microSD-muistikorteille (ei sisälly toimitukseen).

Kristallinkirkas
Kamera tallentaa HD-videoita ja -kuvia 1280 x 720 pikselin tarkkuudella 1/3 tuuman CMOS-kennolla, jotta kuvat ovat kristallinkirkkaita, ja kamera käynnistyy, kun se havaitsee ääntä tai liikettä.

Helppo asennus
Yksikön mukana toimitetaan kamerateline, ja sen pikaoppaan avulla asennus onnistuu nopeasti.

Nedis® SmartLife
Löydä laaja ja alati kasvava valikoima tuotteita, kuten polttimoita, katkaisijoita, pistorasioita, antureita ja kameroita, joita voi ohjata helppokäyttöisellä ja intuitiivisella sovelluksella. Koska ääniohjaus tukee Amazon Alexa- ja Google Home -järjestelmiä, etkä tarvitse muuta kuin nykyisen Wi-Fi-verkkosi, saat yhdistetyn älykodin helposti.
Etsitpä sitten yksittäistä älypolttimoa tai -pistorasiaa tai haluat automatisoida koko kotisi, tutustu siihen, kuinka helposti saatavilla älyteknologia on nykyään.

• Älykäs IP-ulkokamera tarjoaa helpon tavan asentaa langattomasti yhdistetyn turvajärjestelmän kodin ulkopuolelle.
• Full HD-tarkkuus kristallinkirkkaisiin tallenteisiin
• Helppo yhdistää suoraan omaan Wi-Fi-verkkoon – erillistä keskitintä ei tarvita
• Mukana toimitetaan kamerateline
• Tukee täysin kaikkia Nedis® SmartLife -valikoiman tuotteita

1 arvio tuotteelle Smarthome Wi-Fi IP-Kamera ulkokäyttöön

  1. Petri

    Kyllä on todella hyvä ja toimiva kamera. Ohjelma ei toimi kunnolla Android 6 elikkä kun ostin uuden luurin niin nythän se toimii ja ominaisuuksia on paljon. Täysin pimeässäkin täydellinen kuva. Ääntä ottaa kaukaa ja voit. Puhua kameran kautta ulos. Hinta – laatu suhde on paras mitä ikinä missään! Suosittelen!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *