Ulkokamera SmartLife langaton

39,95 

Sis. alv. 24%

Kodin automatisoinnista tuli juuri entistä helpompaa – Google Home ja Amazon Alexa -järjestelmiä tukeva Full HD -tasoinen Nedis® Smart IP -kamera. Tämä älykamera on helppokäyttöinen: yhdistä se Wi-Fi-verkkoon, niin voit tarkkailla kotisi ympäristöä silloinkin, kun et ole kotona. Kameran vesitiivis IP65-luokiteltu kotelo takaa kestävyyden ja 10-metrin kantamalla toimiva infrapuna-LEDiä käyttävä yökuvaustoiminto tuottaa tarkan kuvan vuodenajasta, vuorokaudenajasta ja sääolosuhteista huolimatta.

Varastossa

Jaa

Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook

Kuvaus

IP-kamera on erittäin joustava ja toimii kaikkialla, joten tarvitset vain Internet-yhteyden, pistorasian ja älypuhelimen. Kun kamera havaitsee liikettä, se lähettää sinulle push-ilmoituksen ja alkaa kuvata automaattisesti. Voit myös katsella kameran kuvaa suoraan tai tallennettuja videoita myöhemmin.

Kameran asentaminen talosi ulkoseinään on helppoa mukana tulevien asennusmateriaalien ja pika-aloitusoppaan ansiosta ja kestää vain muutama minuutin. Kun yhdistät laitteen Google Home- tai Amazon Alexa -järjestelmään, voit suoratoistaa kameran kuvia ja videoita suoraan älynäyttöösi tai televisioosi Google Chromecastin avulla.

Laite tukee kaksisuuntaista viestintää, joten voit jopa käydä keskustelua kameran edessä olevan henkilön kanssa. Kaikki tallenteet voidaan lähettää automaattisesti pilvipalveluun (tilauspohjainen) tai tallentaa microSD-kortille (ei sisälly toimitukseen) jatkuvasti tai aina, kun kamera havaitsee liikettä. Liikeherkkyyttä voi säätää niin, että kamera ei tallenna koko ajan automaattisesti.

Kamera tallentaa selkeää kuvamateriaalia Full HD -tarkkuudella (1920 x 1080 pikseliä). Lisäksi kamera toimii myös yöllä: sen 10 metrin kantamalla toimiva LED-infrapunatila on tarkoitettu yökuvaukseen.

Nedis® SmartLife
Tutustu suureen, alati laajentuvaan tuotevalikoimaamme, johon kuuluu esimerkiksi lamppuja, kytkimiä, pistorasioita, antureita ja kameroita. Kaikkia tuotteita voidaan ohjata helppokäyttöisellä ja intuitiivisella sovelluksella.
Etsitpä sitten yksittäistä älylamppua tai -pistorasiaa tai haluat automatisoida koko kotisi, tutustu siihen, kuinka helposti saatavilla älyteknologia on nykyään.

Ominaisuudet

• Full HD (1080p) -kuvanlaatu yksityiskohtaisen materiaalin katseluun ja tallentamiseen • Tukee Google Home- ja Amazon Alexa -järjestelmiä älynäyttöön tai televisioon suoratoistoa varten • Kaksisuuntainen ääni, jonka ansiosta voit sekä kuunnella että puhua • Vedenpitävä IP65-kotelo ympärivuotiseen käyttöön – kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääolosuhteissa • Tallennus enintään 128 Gt:n microSD-kortille (ei sisälly toimitukseen) tai pilvipalveluun (edellyttää tilauksen) • Yökuvauksen kantama jopa 10 m LED-infrapunavalon avulla – selkeä kuva kaikkina vuorokaudenaikoina • Aloittaa tallennuksen automaattisesti aina havaitessaan liikettä ja lähettää siitä push-ilmoituksen älypuhelimeesi • Integroitu sireeni, jota voi käyttää etäohjatusti • 24 kk takuu

Pakkaussisältö

IP-kamera ulkokäyttöön
Kamerateline
Virtasovitin
Pika-aloitusopas

Tuotteen tekniset tiedot

Väri Valkoinen
Sisäänrakennettu mikrofoni Kyllä
Virtakaapelin pää A USB
Virtalähteen tyyppi Verkkovirtakäyttöinen
Materiaali Muovi
Virtapistoke Euro/Tyyppi C (CEE 7/16)
Leveys 59 mm
Pilvipalvelutallennus mahdollisuus Kyllä
Integroidut kaiuttimet Kyllä
Sopii käytettäväksi Nedis® SmartLife
Tarvikkeet Kameran Asennusteline
Verkkosovitin EU-Pistoke
USB-kaapeli
Tallennustyyppi Micro SD
Cloud
Langaton tekniikka Wi-Fi
IP suojaluokitus IP65
Infrapuna hämäränäkö Kyllä
Kameran malli Bullet kamera
Maksimi lähetysantennin vahvistus 2 dBi
Tulovirta 2.0 A
Maksimi kuvantarkkuus Full HD 1080p
Megapikselit 2 MPixel
Virta Ethernetin yli – tuki Ei
Kalansilmä Ei
Yökuvaus 10 m
Maksimi virrankulutus 3 W
Liiketunnistimella Kyllä
Maksimi lähetysteho 17 dBm
Sovellus saatavana kohteeseen Android™
IOS
Kuvapiiri 1/2.9” CMOS
Virtakaapelin pituus 1.5 m
Lähetystaajuuden alue 2412 – 2472 MHz
Katselukulma 104 °
Linssi 4 mm
Kuvaa per sekunti 20 fps
Pituus 119 mm
LED 18
Paino 185 g
Syvyys 48 mm
Korkeus 93 mm
Tulojännite 5,0 V DC
Virtakaapelin pää B DC
Toimintalämpötila-alue -20-50 °C

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ulkokamera SmartLife langaton”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Katsopa nämäkin