Liukuri Sininen Classic

2,99 

Sis. alv. 24%

The Liukuri on saapunut.

Taas. Siinä klassisessa muodossaan. Sellaisena kuin äitisi ja isäsi sen muistavat. Ja isovanhemmat. Ominaisuudet ovat samat. Kaikki vakiona. Joskin innokkaimmat vilpertit lähtivät virittämään lisää vauhtia suksirasvan kanssa. Meinaatko kokeilla samaa? Vai keksitkö jotain uutta?
Kohta on järvet jäässä ja maan peittää hanki. Silloin ei parane jäädä sisälle, sillä ulkona on
jotakin, jota ei vaikkapa kesä osaa tarjota. Pääsylippua et tarvitse, liukuri riittää pyllyn alle. Vauhdin tarjoaa painovoima.
Ja ne napakat potkusi.
The Liukuri on nopein tapa liukua pitkin suurta tai pientä rinnettä. Parasta viihdettä ilman tarvetta ladata tai päivittää. Siinä sitten latautuu ne omatkin akut. Täyteen määräänsä koko perheellä. Siispä termospullo reppuun ja liikkeelle. Tervetuloa vauhti. Tervetuloa punaiset posket!

Varastossa

Tuotetunnus 6430079164121 Osastot ,

Jaa

Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook

Kuvaus

Materiaalit:
Tuotteiden perus materiaali on polyeteenimuovi (PE-HD, kierrätysmerkki♴), joka on hyvin kierrätettävä. Ainakin näin alkuun värillisten tuotteiden materiaali on neitseellinen ja mustat tuotteet valmistetaan kotimaisesta kierrätysmuovista. Käytännössä tämä muovi on omasta tuotannostamme tai meidän valmistamista ja käytöstä jo poistuneista tuotteista.
Väriaineet ovat valmistajiensa mukaan elintarvikepakkauskelpoisia aineita.
Pakkaukset, nyörit, valjaat, metalliosat, puuvarret sekä etiketit tulevat luotettavilta toimittajilta, jotka tuntevat nämä tuotteet jo entuudestaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Liukuri Sininen Classic”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *