Discards Pelikortit - frisbeegolf peli

19,90 

(Sis. alv. 24%)

Täysin uusi tapa pelata frisbeegolfia!

Kerää ystäväsi lähimmälle radalle ja valmistautukaa hauskuuteen!

DISCARDS sopii parhaiten pelattavaksi 2-5 henkilön kanssa kaiken tasoisilla frisbeegolfradoilla. Huomaathan kuitenkin ennen pelin alkua, että jotkut säännöt saattavat viedä paljon aikaa väylällä. Täten ruuhkaisilla radoilla päästäkää aina “normaalisti” pelaavat ohitsenne ja muistakaa noudattaa hyvää frisbeegolfetikettiä!

Ennen ensimmäistä väylää, ryhmä sopii onko pelimuoto NORMAALI vai MAYHEM!

Varastossa

Tuotetunnus 2611 Osastot ,

Jaa

Kuvaus

NORMAALI

Ennen JOKAISTA pelattavaa väylää jokainen pelaaja ryhmästä nostaa kaksi korttia DISCARDS pakasta, jotka määrittävät pelattavan väylän säännöt. Koska pakassa on useita kaikkia pelaajia koskevia sääntöjä, kortit näytetään muille ja ennen ensimmäistäkään heittoa kerrotaan, miten ne tulevat vaikuttamaan omaan ja muiden peliin.

Mikäli sääntöyhdistelmä tuntuu mahdottomalta toteuttaa, niin mieti vielä hetki! Hauskimmat hetket saattavat tulla omituisimmista yhdistelmistä! Mikäli tämänkin jälkeen koko ryhmä kannattaa ajatusta, pelaaja voi vaihtaa yhden kortin pakasta.

Kun väylä on suoritettu ja sääntöjen puitteissa, tulokset kirjataan yhteisesti sovitulla tavalla ja kortit palautetaan PAKANHALTIJALLE.

Sääntöjen kertaamisen ainoan poikkeuksen tekee LEEEEEROYYYY! kortti, jonka saadessaan pelaaja juoksee, heittää ja suorittaa väylän välittömästi, odottamatta mitään ja ketään.

MAYHEM

Säännöt ovat samat kuin yllä, mutta pelaaja nostaa ennen jokaista pelattavaa väylää kolme korttia!

Antakaa kortit mukaan kavereillenne, huudelkaa ympäri väylää, kinastelkaa ja naurakaa. Takaamme, että ette silti muista miten kenenkin piti pelata! Siksi pelimuodon nimi on MAYHEMM!!

Toivomme että vietätte ratkiriemukkaita hetkiä DISCARDSin parissa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Discards Pelikortit – frisbeegolf peli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Katsopa nämäkin