Dc Frisbeegolf Aloitussetti

29,95 

(Sis. alv. 24%)

Laadukas frisbeegolf-aloitussetti. Sisältää 3 erilaista kiekkoa: putteri, midari ja draiveri.

Varasto loppu

Loppuunmyynnistä johtuen:

Tuotetunnus 0745117116779 Osastot ,

Jaa

Kuvaus

Putterit
Nimensä mukaisesti puttereita käytetään putteihin ja lähipeliin. Putterin pyöreä ja korkea profiili antavat sille hyvin suoran lento-ominaisuuden. Putterit lentävät hitaasti ja ovat tarkimpia golf-kiekkoja. Niitä käytetään putteihin ja heittoihin 0-50 metrin päästä korista.

Midarit
Midarien, eli midrange-kiekkojen profiili on puttereita hieman litteämpi ja niissä on leveämpi reunus. Midareita käytetään yleensä 50-100 metrin heittoihin pelaajasta riippuen. Aloittelevan pelaajan on hyvä hankkia aluksi midareita opetellakseen kiekkojen lento-ominaisuuksia.

Draiverit
Draiverit kuuluvat olennaisena osana jokaisen pelaajan peliin. Draivereita on määrällisesti eniten. Draiverit ovat litteimpiä ja niiden reunus on leveä. Tämän vuoksi niiden lento-ominaisuuksissa on eniten eroavaisuuksia. Väylädraiverit (Fairway) ovat hitaampia ja niiden reunus on kapeampi. Näitä suositellaan aloittelevalle pelaajalle. Pituusdraiverit (Distance) ovat nopeita ja niiden reunus on leveämpi. Näitä suositellaan edistyneemmille ja niille, jotka heittävät yli 80 metriä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dc Frisbeegolf Aloitussetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Katsopa nämäkin

Varastomyymälästä ostettiin

Hiusmyssy, valkoinen

1 päivä, 9 tuntia, 33 minuuttia sitten