↓ 30%

Sana-sol C-vitamiinipore 1000Mg

1,51 

(Sis. alv. 14%)

Varasto loppu

Loppuunmyynnistä johtuen:

Tuotetunnus 5702071381488 Osasto

Jaa

Kuvaus

  • Poretabletti
  • Jaksamiselle
  • Appelsiininmakuinen vahva C-vitamiini

Sana-sol C-vitamiini sisältää C-vitamiinia, joka vähentää väsymystä ja auttaa siten jaksamaan. C-vitamiinilla on merkitystä erityisesti kasvissyöjille ja liikuntaa paljon harrastaville, sillä se lisää raudan imeytymistä elimistöön ja osallistuu vastustuskyvyn ylläpitoon. Appelsiininmakuinen poretabletti sisältää vahvan annoksen 1000 mg C-vitamiinia.

Laktoositon, maidoton, gluteeniton, sokeriton, sisältää makeutusaineita (natriumsyklamaatti, natriumsakariini), ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, ei sisällä liivatetta.

Jaksamiselle
Sana-sol C-vitamiini Poretabletti 1000 mg appelsiininmakuinen sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka vähentää väsymystä ja auttaa siten jaksamaan. Koska C-vitamiini lisää raudan imeytymistä elimistöön, on sillä merkitystä erityisesti kasvissyöjille raudan imeytymisen takaajana. Myös raskas tai intensiivinen liikunta asettaa lisävaatimuksia elimistölle. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen silloin, kun nautitaan 200 mg C-vitamiinia päivittäin suositeltavan päiväsaannin lisäksi. C-vitamiini myös auttaa suojaamaan soluja hapettumiselta ja toimii näin ollen antioksidanttina. Appelsiininmakuinen poretabletti sisältää vahvan annoksen 1000 mg C-vitamiinia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sana-sol C-vitamiinipore 1000Mg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Katsopa nämäkin

Varastomyymälästä ostettiin

Kangasnenäliina värillinen 12-Pack

1 päivä, 14 tuntia, 42 minuuttia sitten