Baygon muurahaisrasia

4,25 

(Sis. alv. 24%)

Muurahaisrasia tuhoaa muurahais­yhdyskunnan

Jos muurahaisongelma ei ole vielä päässyt muodostumaan ylivoimaiseksi, kokeile päivittäistavarakaupoista saatavia syöttirasioita. Muurahaisrasia toimii siten, että ravintoa hakevat työläiset vierailevat syötissä ja kuljettavat massaa ruoaksi myös pesään tuhoten samalla ongelmaydintä eli muurahaisyhdyskunnan pesää.

Varasto loppu

Tuotetunnus 5000204746044 Osastot ,

Jaa

Kuvaus

Tuhoaa nopeasti! Muurahaisrasia tuhoaa muurahaisyhteiskunnan hävittäen muurahaiset tappamalla niiden toukat sekä kuningattaren. Jos muurahaisongelma ei ole vielä päässyt muodostumaan ylivoimaiseksi, kokeile tätä. Ravintoa hakevat työläiset vierailevat syötissä ja kuljettavat massaa ruoaksi myös pesään tuhoten samalla ongelman ydintä eli muurahaisyhdyskunnan pesää.

Käytä näin:

Rasiassa oleva makea neste houkuttelee muurahaisia. Sijoita Baygon Muurahaisrasia sellaiseen paikkaan, missä muurahaiset liikkuvat ja minne ne piiloutuvat. Vierailtuaan syötissä, muurahaiset kuljettavat valmistetta mukanaan muurahaispesiin, joissa kuningattaret ja toukat altistuvat torjunta-aineelle. Parhaan tehokkuuden saavuttamiseksi ja mikäli muurahaisongelma on suuri, käytä useita rasioita samanaikaisesti. Torjunnan aikana on tärkeää, ettei muurahaisilla ole mitään muuta syötävää esim. leivänmurusia tai ruoantähteitä. Pyyhi siis pöydät usein ja imuroi lattiat ja jääkaapinalusta huolella. Rasia toimii useita viikkoja riippuen ongelman laajuudesta. Tuote on tuoksuton ja siisti käyttää. Tutustu huolella pakkauksen käyttöohjeisiin ja varoituksiin ennen käyttöä.

Lisätiedot

Paino 1 g
Paino

1kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Baygon muurahaisrasia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Katsopa nämäkin

Varastomyymälästä ostettiin

Ilmastointilaite 9000btu (2600W) Ecocool

1 päivä, 6 tuntia, 29 minuuttia sitten