Ovelta ovelle-kauppias yrityksille!

Verkkokaupassa nyt uutena myös yritysmyynti. Hyödy edullisista rahdeista ja erikoishinnoista liittymällä asiakkaaksemme helposti täyttämällä hakemus alla olevasta linkistä. Kun olemme käsitelleet hakemuksesi saat sähköpostiisi tunnukset verkkosivullemme, josta pääset tutkimaan tuotevalikoimaa sekä tekemään tilauksia (käsittelemme hakemukset virka-aikoina).

Verkkokaupassamme voit ostaa yrityksen verkkopankkitunnuksilla, kortilla tai valita laskuvaihtoehdon (6,95 €/lasku). Lasku lähetetään sinulle sähköpostitse.

Yritykset voivat jatkossa myös jättää tarjouspyyntöjä sähköpostitse osoitteseen verkkokauppa@varastomyymala.fi tai olla yhteydessä meihin missä tahansa asiassa chat-palvelumme kautta tai puhelimitse yritysnumerostamme.

Lisäksi olemme palauttaneet kentälle yhden maailman vihatuimmista ammateista! Avain oikein, meillä on jatkossa Jyväskylän alueen yrityksille “ovelta ovelle-kauppias” eli kuljetamme tilauksesi suoraan yrityksesi ovelle edullisesti, otamme vastaan lisätilauksia ja toiveita. Muu Suomi joutuu tyytymään Posteljooniin kuljetuksissa.

Mikäli tilaat yli 100 €:n tilauksen, toimitamme tilauksesi sinulle VELOITUKSETTA (poislukien erikoisrahtituotteet), muuten kuljetukset hinnoitellaan.

Suomen parhaiten palveleva verkkokauppa palvelee taas piirun verran paremmin 😀

Varastomyymälä yrityspalvelu: 050 369 0677

Yritysnumeromme ja chat palvelee arkisin ma-pe 8-16 välisenä aikana.

Täytä hakemus täältä:

Yritysasiakkaille

Jaa juttu