Hinta
0 €499 €
Osastot

Taloustarvikkeet ja kodinhoito

Kodin askareet sujuvat paremmin ja viihtyisyys kasvaa, kun kodinhoidon välineet ja tarpeelliset taloustarvikkeet ovat kunnossa. Meiltä saat kaiken tarvittavan kodin askareiden sujuvoittamiseksi ja puhtaanapitoon! Taloustarvikkeemme ja kodinhoidon tuotteemme ovat käytännöllisen kodin perusta.

Keittiö ei ole kodin sydän ilman toimivia ja asianmukaisia keittiötarvikkeita. Varaa erilaiset juomalasit, astiat ja astiastot arjen ruokailuun ja juhlatilaisuuksiin, niin keittiön varustus on aina valmis myös vieraiden varalle.

Taloustarvikkeet löydät meiltä Varastomyymälästä niin kotiin kuin vaikkapa toimistolle. Roskapussit ja -astiat kannattaa varustaa useampaan kodin huoneeseen, sillä niiden puuttumisen huomaat heti. Hanki myös sopivat ja arjen järjestelyä helpottavat säilytyslaatikot niin tärkeille papereille kuin niille tarpeellisille pikkutavaroille, jotka täytyy löytää nopeasti samasta paikasta.

Varusta siivouskomeroon puhtaanapidon tärkeimmät tavarat, kuten siivousliinat, harjat ja pesuaineet, jotta ne löytyvät kätevästi siivouspäivän koittaessa. Meiltä löydät esimerkiksi pyykinpesuaineet netistä niin kirjo- kuin valkopyykille.