Lemmikkitarvikkeet

Hinta
0 €650 €
Osastot

Lemmikkitarvikkeet netistä edullisesti

Oli paras ystäväsi sitten koira, jyrsijä tai kenties lintu, sopivat lemmikkitarvikkeet ovat olennainen osa arkea. Lemmikit tuovat iloa ja vastuuta jokaiseen arkipäivään, ja meiltä löydät vaivattomasti tärkeimmät lemmikkitarvikkeet netistä.

Lenkille lähdössä? Koiran pannat ja hihnat löytyvät meiltä niin pienille kuin isoillekin koirille. Koiran hoitotarvikkeet pitävät sisällään myös tärkeät ruokakupit, valjaat ja koirien turkinhoitovälineet. Emme unohda myöskään kissoja, ja tarjoamme kissojen tarvikkeet aina ruokakupeista kissan leluihin. Koirien ja kissojen lisäksi muistamme myös pienimpiä karvakavereita, ja meiltä saat jyrsijän tarvikkeet ja esimerkiksi kanin juomapullot helposti.

Ruoka-aika on se päivän hetki jota lemmikkisi osaa varmasti odottaa. Hanki meiltä edullista koiranruokaa netistä, ja säästät aikaa kauppareissulla, kun tilaat kerralla varastoon isomman määrän – ja Musti kiittää! Löydät meiltä sopivaa ruokaa monille lemmikeille, ja esimerkiksi lintujen ruoat ovat osa valikoimaamme.