Hinta
0 €695 €
Osastot

Lapset

Perheen pienimpien ilo tekee päivästä kuin päivästä paremman. Varastomyymälän lelukaupasta löydät monipuoliset ja takuulla ilahduttavat pelit, lelut ja rakennuspalikat eri ikäisille lapsille.

Olemme koko perheen verkkokauppa ja edulliset lasten lelut ovat sydäntämme lähellä. Esimerkiksi lasten pelikortit ja pelit innostavat touhuamaan kavereiden tai perheenjäsenten parissa useita tunteja. Meiltä saat myös tutut lautapelit, erikokoiset palapelit ja rakennuslelut uusiin leikkeihin.

Sujuuko leikki parhaiten nukeilla, pehmoleluilla tai kenties supersankari-hahmoilla?  Meiltä jokainen lapsi löytää suosikkinsa, sillä valikoimassamme on niin eläinaiheisia leluja, pehmoleluja kuin tuttuja figuurileluja. Löydät meiltä myös tutut klassikkolelut: tilaa legot netistä ja päästä pienten rakentajien mielikuvitus valloilleen! Meiltä voit hankkia myös leluja, joita ei ole muualla Suomessa myynnissä.

Hyvällä säällä leikkiminen ulkona on mukavaa, ja Varastomyymälän lelukaupasta löydät myös välineet ja pallot ulkona touhuamiseen.