Hinta
0 €950 €
Osastot

Elektroniikka

Kun haluat kodin askareet, viihtymisen ja harrastukset sujumaan, oikealla elektroniikalla on ratkaiseva rooli. Varastomyymälän verkkokaupasta voit hankkia ajankohtaiset viihde-elektroniikan laitteet ja uusimmat kodinkoneet.

Meiltä löydät uusimmat elektroniikkatuotteet kotona viihtymiseen, oli kyseessä sitten oman kotiteatterin tuunaaminen, kodin siistiminen kuntoon tai ruoanlaiton piristäminen uusilla keittiökoneilla.

 

Musiikin kuuntelu on välineurheilua, jota varten kannattaa hankkia oikeanlaiset kuulokkeet, kaiuttimet ja soittimet. Valikoimassamme on esimerkiksi moniin laitteisiin sopivat langalliset kuulokkeet ja kätevät ilman johtoja toimivat bluetooth-laitteet. Löydät meiltä sopivat laitteet musiikin luukuttamiseen myös autohifin tuotteista.

Ja kun haluat kodin kuntoon hetkessä, tehokas pölynimuri on tarpeellinen ystäväsi. Varusta siivouskomeroon myös pölypussit ja muut tarpeelliset siivoustarvikkeet, joita tarvitset säännöllisesti.

Myös keittiössä puuhailu saa uutta virtaa keittiökoneista! Tehosekoitin surauttaa hetkessä smoothiet ja soseet, kahvinkeittimen tarpeellisuutta ei tarvitse suomalaisessa kodissa edes perustella ja vatkaimet ovat leipojan tärkeä työväline.

Älä muuten unohda paristoja, sillä niiden puuttumisen huomaat heti!