Jyskä

Vaajakoskentie 101
40420 Jyskä

maanantai – perjantai 08 – 20
lauantai 09 – 18
sunnuntai 10 – 16

Olethan pääasiassa yhteydessä sähköpostitse tai WhatsApilla.

Asiakaspalvelu
jyskanvarastomyymala@jvm.fi
Whatsapp 044 450 5574
puh. 010 3211 560

Puhelun hinnat langasta: 8,35 snt/puhelu + 6,91 snt/min.
Matkapuhelimesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min

Verkkokauppa

044 450 5574 (huom. ei puhelinpäivystystä, tarvittaessa puhelu ohjautuu vaihteeseen)
verkkokauppa@jvm.fi

Talous ja laskutus

010 3211 572
jenni.kortesmaki@jvm.fi

Hattutehtaasta suurmyymäläksi

Osana arkea jo neljällä vuosikymmenellä.

Jyskän Varastomyymälä perustettiin 1985 vanhaan Fredrikssonin lakkitehtaan kiinteistöön Jyskässä, silloisessa Jyväskylän maalaiskunnassa.

 

Marjatta ja Sakari Puustinen ostivat yrityksen liiketoiminnan 90-luvun puolivälissä ja aloittivat sen systemaattisen kehittämisen. Ennen Jyskään rantautumista oli pariskunta toiminut yrittäjinä mm. Konginkankaan Essolla, Nilsiän Autotarvikkeessa ja eri sesonkimyymälöiden parissa Kuopiossa, Äänekoskella, Juankoskella ja Pielavedellä. Kiinteistö ostettiin omaksi noin viiden vuoden toiminnan jälkeen ja silloin myös talon päädyn pressuhallit saatiin myymälän käyttöön.

Kehittyvä yritys ei sammaloidu

Talon sisällä remonttia tehtiin vuosien varrella vaihe vaiheelta ja kaikki mahdollinen tila otettiin vähitellen käyttöön. Tarve laajentamiselle heräsi, ja useamman vuoden paperisodan sekä uusien aluehankintojen myötä suurempi laajennus vihdoin mahdollistui. Lisätilaa ostettiin Jyväskylän kaupungilta tontin länsipuolen kävelysillan takaa. Sinne saatiin noin 40 auton parkkipaikat. Lisäksi ostettiin naapuritontilla sijainnut vanha omakotitalo tontteineen. Vanhat rakennukset purettiin ja kalliota louhittiin parin kuukauden ajan useita satoja kuorma-autolasteja, mikä mahdollisti uuden noin 5000m2:n suuryksikön rakentamisen 2011.

Asiakkaiden ehdoilla

Remontissa pihat uusittiin, parkkipaikkoja lisättiin ja myös kiinteistön ulkoasu sai uuden ilmeen. Vanhasta hallista onkin enää jäljellä vain kuoret ja muistot; lattiat on valettu ja laatoitettu uudelleen, valaistus on uusittu ja vanha öljylämmitys korvattu kaukolämmöllä. Keväällä 2016 valmistunut uusi sisäänkäynti sujuvoittaa asiakaskokemusta entisestään. 

Tuotevalikoimaa kehitetään jatkuvasti asiakkaita kuunnellen ja sesongeissa mukana eläen. Ostot hoidetaan pääasiassa itse, jolloin hinnat saadaan pysymään kohdallaan kiristyvässä kilpailussa.

Juhlaa ja arkea

Henkilökuntaa Jyskässä työskentelee vakituisesti yli 20, lisäksi sesonkiaikoina kesällä ja jouluna tarvitaan 5-10 henkilöä auttamaan kiireessä.

Syksyllä 2015 juhlittiin näyttävästi 30-vuotiasta Jyskän Varastomyymälää. Jyskä 30V Expo -tarjosi asiakkaille muutaman päivän ajan kaupan omat festarit, jossa tarjoushulinan lisäksi esiintyivät maan kärkiartistit.

Varastomyymälästä ostettiin

Kajakki Ocean Harbor 2 (+1) henkilölle

4 tuntia sitten