Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme

Arvoisa asiakas,

haluamme pitää teidät ja meidät kaikki terveenä ja tehdä asioinnista myymälässämme mahdollisimman turvallista myös näinä vaikeina aikoina. Siksi toivomme, että noudatatte yleistä ohjeistusta turvalliseen asiointiin.

Ohjeistus asiakkaille ja henkilökunnalle

Ethän tule sairaana tai karanteenissa myymäläämme. Tällöin oikea ratkaisu on tilata tuotteet verkkokaupan kautta. Autamme mielellämme, mikäli oikeaa tuotetta ei verkkokaupastamme löydy. Laita sähköpostia verkkokauppa@jvm.fi tai Whatsappia 044-4505574, yritetään löytää ratkaisu.

Myymälästämme löytyy käsiendesinfiontipaikka sisääntulosta, kahviosta sekä kassan jälkeen. Myös käsienpesupaikat löytyvät kahviosta sekä kassojen jälkeen eteisaulasta.

Muista pitää turvaväli muihin asiakkaisiin sekä myös myyjiimme.

Suosithan korttimaksua. Tuotteet voi myös maksaa valmiiksi verkkokaupassamme ja noutaa kerättynä myymälästä. Tällöin asiointi myymälätiloissa jää mahdollisimman lyhyeksi.

Jyväskylän alueella toimii myös kotiinkuljetus. Mikäli toivot, että kuljettaja esimerkiksi jättää tilauksesi oven taakse välttääksesi kontaktia, laitathan tästä viestiä tilauksesi yhteydessä kommenttikenttään.

Jaa juttu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email